Politika zasebnosti

Spodaj boste našli našo podrobno politiko zasebnosti. Na kratko: vaših podatkov ne delimo zunaj okvira platforme.

Ta pravilnik o zasebnosti ureja način, na katerega festival Shake The Change zbira, uporablja, vzdržuje in razkriva podatke, zbrane od uporabnikov (vsak »uporabnik«) spletnega mesta Shake The Change (»spletno mesto«). Ta pravilnik o zasebnosti velja za spletno mesto ter vse izdelke in storitve, ki jih ponuja Shake The Change.

Osebni identifikacijski podatki
Osebne identifikacijske podatke uporabnikov lahko zbiramo na različne načine, vključno, a ne omejeno na, ko uporabniki obiščejo naše spletno mesto, se naročijo na glasilo, izpolnijo obrazec in v povezavi z drugimi dejavnostmi, storitvami, funkcijami ali viri, ki jih na voljo na našem spletnem mestu. Uporabnike lahko po potrebi prosimo za ime, e-poštni naslov, poštni naslov, telefonsko številko. Uporabniki pa lahko naše spletno mesto obiščejo anonimno. Osebne identifikacijske podatke uporabnikov bomo zbirali samo, če nam jih prostovoljno posredujejo. Uporabniki lahko kadar koli zavrnejo predložitev osebnih identifikacijskih podatkov, razen če jim to lahko prepreči sodelovanje v določenih dejavnostih, povezanih s spletnim mestom.

Neosebni identifikacijski podatki
Zberemo lahko neosebne identifikacijske podatke o uporabnikih, kadar koli komunicirajo z našim spletnim mestom. Neosebni identifikacijski podatki lahko vključujejo ime brskalnika, vrsto računalnika in tehnične informacije o načinih povezave uporabnikov z našim spletnim mestom, kot so operacijski sistem in uporabljeni ponudniki internetnih storitev ter druge podobne informacije.

Piškotki spletnega brskalnika
Naše spletno mesto lahko uporablja “piškotke” za izboljšanje uporabniške izkušnje. Spletni brskalnik uporabnika shrani piškotke na njegov trdi disk za namene vodenja evidenc in včasih za sledenje informacijam o njih. Uporabnik lahko nastavi svoj spletni brskalnik tako, da zavrne piškotke ali vas opozori, ko so piškotki poslani. Če to storijo, upoštevajte, da nekateri deli spletnega mesta morda ne bodo delovali pravilno.

Kako uporabljamo zbrane podatke
Shake The Change Festival lahko zbira in uporablja osebne podatke uporabnikov za naslednje namene:

Za izboljšanje storitev za stranke
Podatki, ki nam jih posredujete, nam pomagajo učinkoviteje odgovoriti na vaše zahteve glede storitev za stranke in potrebe po podpori.
Za izboljšanje naše strani.
Vaše povratne informacije lahko uporabimo za izboljšanje naših izdelkov in storitev.
Za pošiljanje občasnih e-poštnih sporočil.
E-poštni naslov lahko uporabimo za pošiljanje uporabniških informacij in posodobitev v zvezi z njihovim naročilom. Uporablja se lahko tudi za odgovarjanje na njihove poizvedbe, vprašanja in/ali druge zahteve. Če se uporabnik odloči, da se prijavi na naš poštni seznam, bo prejel e-poštna sporočila, ki lahko vključujejo novice podjetja, posodobitve, povezane informacije o izdelkih ali storitvah itd. Če se želi uporabnik kadar koli odjaviti od prejemanja prihodnjih e-poštnih sporočil, vključimo podrobne navodila za odjavo na dnu vsakega elektronskega sporočila.
Kako varujemo vaše podatke
Sprejemamo ustrezne prakse zbiranja, shranjevanja in obdelave podatkov ter varnostne ukrepe za zaščito pred nepooblaščenim dostopom, spreminjanjem, razkritjem ali uničenjem vaših osebnih podatkov, uporabniškega imena, gesla, informacij o transakcijah in podatkov, shranjenih na našem spletnem mestu.

Deljenje vaših osebnih podatkov
Osebnih identifikacijskih podatkov uporabnikov ne prodajamo, trgujemo ali dajemo v najem drugim. Splošne združene demografske podatke, ki niso povezani z osebnimi identifikacijskimi podatki o obiskovalcih in uporabnikih, lahko delimo z našimi poslovnimi partnerji, zaupanja vrednimi podružnicami in oglaševalci za zgoraj opisane namene. Za pomoč pri našem poslovanju in spletnem mestu lahko uporabimo ponudnike storitev tretjih oseb. ali upravljati dejavnosti v našem imenu, kot je pošiljanje glasil ali anket. Vaše podatke lahko delimo s temi tretjimi osebami za te omejene namene, pod pogojem, da ste nam dali svoje dovoljenje.

Spletna mesta tretjih oseb
Uporabniki lahko na našem spletnem mestu najdejo oglase ali druge vsebine, ki povezujejo na spletna mesta in storitve naših partnerjev, dobaviteljev, oglaševalcev, sponzorjev, dajalcev licenc in drugih tretjih oseb. Ne nadzorujemo vsebine ali povezav, ki se pojavljajo na teh spletnih mestih, in nismo odgovorni za prakse, ki jih uporabljajo spletna mesta, povezana z našim spletnim mestom ali z njega. Poleg tega se lahko ta spletna mesta ali storitve, vključno z njihovo vsebino in povezavami, nenehno spreminjajo. Ta spletna mesta in storitve imajo lahko svoje pravilnike o zasebnosti in pravilnike o storitvah za stranke. Brskanje in interakcija na katerem koli drugem spletnem mestu, vključno s spletnimi mesti, ki imajo povezavo do našega spletnega mesta, je predmet pogojev in pravilnikov tega spletnega mesta.

Aplikacija tretje osebe
Za zagotavljanje storitve lahko osebne podatke delimo z aplikacijami tretjih oseb. Če organizator prekliče Shake The Change s katere koli platforme tretje osebe, se vsi povezani podatki izbrišejo.

Hranjenje podatkov
Kako dolgo hranimo vaše osebne podatke, je odvisno od vrste podatkov in namena, za katerega jih obdelujemo. Vaše osebne podatke bomo hranili toliko časa, kolikor je potrebno za izpolnjevanje namenov, opisanih v tem obvestilu o zasebnosti, razen če daljše obdobje hrambe zahteva ali dovoljuje zakon.

Spremembe tega pravilnika o zasebnosti
Shake The Change Festival lahko kadar koli posodobi to politiko zasebnosti. Ko to storimo, bomo posodobili datum na dnu te strani. Uporabnike spodbujamo, da pogosto preverjajo to stran za morebitne spremembe, da bodo obveščeni o tem, kako pomagamo zaščititi osebne podatke, ki jih zbiramo. Potrjujete in se strinjate, da ste odgovorni, da občasno pregledate to politiko zasebnosti in se seznanite s spremembami.

Vaše sprejemanje teh pogojev
Z uporabo tega mesta potrjujete, da se strinjate s to politiko. Če se ne strinjate s tem pravilnikom, prosimo, da ne uporabljate našega spletnega mesta. Vaša nadaljnja uporaba spletnega mesta po objavi sprememb tega pravilnika se bo štela za vaše strinjanje s temi spremembami.

Kontaktirajte nas
Če imate kakršna koli vprašanja o tem pravilniku o zasebnosti, praksah tega spletnega mesta ali vašem poslovanju s tem spletnim mestom, se obrnite na nas prek kontaktnega obrazca.